Noutăți

09.10.2018 CapGemini Digital Procurement Research 2018

The last CapGemini Digital Procurement Research 2018 placed EEEBID among the top 3 All Star providers, evaluated as one of the best service providers between competitors like SAP Ariba, Oracle, or Synertrade. We have achieved maximum points in categories of Source-to-Contract Matrix like: Strategic sourcing, Contract management, Supplier information and Supplier performance management, also at Purchasing activities like Requisitioning and Catalog management .

16.03.2018 Actualizarea aplicaţiei

Stimati Parteneri, Dragi Vizitatori,
Dorim să vă informăm că o nouă actualizare va fi încărcată pe eeeBID în data de 16.03.2018 (vineri).Prin urmare, în această zi, serverele și serviciul nu va fi disponibil.
In 19 martie 2017 (Luni), pentru toți partenerii noștri, sistemul va fi din nou disponibil și accesibil.
Cu stimă, echipa eeeBID.

01.09.2017 Actualizarea aplicaţiei

Stimati Parteneri, Dragi Vizitatori,
Dorim să vă informăm că o nouă actualizare va fi încărcată pe eeeBID în data de 01.09.2017 (vineri). Prin urmare, în această zi, serverele și serviciul vor fi disponibile și accesibile tuturor partenerilor noștri abia după ora 13:00!
Cu stimă, echipa eeeBID.

31.03.2017 Actualizarea aplicaţiei

Dragi parteneri, dorim să vă informăm, că in data de 31 iulie 2017 (Vineri), un nou update va fi realizat pentru sistemul eeeBID. Prin urmare, în această zi, serverele și serviciul nu va fi disponibil.
In 3 aprilie 2017 (Luni), pentru toți partenerii noștri, sistemul va fi din nou disponibil și accesibil.
Salutări de la echipa eeeBID.

17.07.2015 Actualizarea aplicaţiei

Dragi parteneri, dorim să vă informăm, că in data de 17 iulie 2015 (Vineri), un nou update va fi realizat pentru sistemul eeebid. Prin urmare, în această zi, serverele și serviciul nu va fi disponibil.
In 20 iulie 2015 (Luni), pentru toți partenerii noștri, sistemul va fi din nou disponibil și accesibil.
Salutări de la echipa eeeBID.

11.02.2014 Actualizarea aplicaţiei

Dragi parteneri, dorim să vă informăm, că in data de 14 februarie 2014 (Vineri), un nou update va fi realizat pentru sistemul eeebid. Prin urmare, în această zi, serverele și serviciul nu va fi disponibil.In 17 februarie 2014 (Luni), pentru toți partenerii noștri, sistemul va fi din nou disponibil și accesibil.
Salutări de la echipa eeeBID.

24.01.2013 Sistemul eeeBID QL a fost imbunatatit

Dear Customer, Dear Visitor,
Dragi clienți,îmbunătațirea sistemului este completă. Ne bucuram să informam toti partenerii interesați că vor putea folosi sistemul cu funcții îmbunătațite.

17.10.2011 Ofertare de energie

Luna octombrie este luna ofertelor pentru energie. Preturile scad de obicei la sfarsitul verii de aceea multi dintre clientii nostri decid sa incheie o afacere in acesta perioada.Se pare ca e-licitatiile sunt perfecte pentru achizitia de energie deoarece dupa o pregatire prealabila de obicei intre 4 și 10 de ofertanti sunt dispusi sa sa inscrie in competitie. Pozitiile ofertarii de energie sunt usor de pregatit : doar cantitatea (in EUR/mWh) este necesara acolo unde ofertantii introduc ofertele. Compania noastra a participat prin consulatnta la competitii de mii de Gwh, iar in vara acesta sute de gigawatti au fost tranzactionati de eeebid. Una din cele mai mari tranzactii ale noastre se ridica la 160 Gwh de consum de catre o singura companie, o cantitate remarcabila si un succes apreciat.

07.10.2011 Competiție intre tipografii

De-a lungul activitatii noastre nu am avut posibilitatea de a participa la o competitie intre tipografii. Clientul nostru, o editura renumita a decis să facă o e-licitaţie cu cooperarea noastra. Trei tipografii au fost implicate intr-o luptă pentru dreptul de a tipari 12 carti. Preturile de start au fost reduse incredibil de mult astfel încât am ştiut că în cazul în care o singura oferta era plasata, licitatia a fost reuşită. Din fericire, toti cei trei participanți au plasat oferte, asa ca s-au facut economii de neuitat, în ciuda prețurilor de start foarte mici.