Despre noi
Compania eeeBid este o companie de consultanta bazata pe tehnologie cu misiunea primară de sprijinire a gestionării furnizorilor strategici, optimizarea proceselor de achiziţii strategice şi operative, creşterea standardelor de cumpărare culturale, şi a economiilor ajungand la partenerii săi. Prroprietarii nostrii, eeebid.com Inc şi Unicarte.com Software AG garanţeaza un puternic fond economic pentru noi.

În Europa de Centrală şi de Est, cu excepţia Ungariei operăm cu un birou în Republica Cehă şi unul in România. Mizam în continuare prin intermediul calitatii de membru al prorietarului nostru în reţea globală de resurse de la München, Paris, Mainz, Vaduz, Buenos Aires, Boston si Johannesburg. Profitând de avantajele internaţionale, intalnind restricţii locale, devenind o companie internationala de servicii.

Biroul din Ungaria eeebid.com Inc a fost infiintat in 26 martie, 2001 cu sediul la Budapesta. De la infiintare ne-am dezvoltat in leader-ul de servicii de managmentul cheltuielilor din Europa Centrala si de Est. Datorită inovaţiilor şi soluţiile noastre noastre companiile lidere pe plan mondial ne-au ales ca si partener la nivel mondial.